در گاه رسمی گروه خبری خورشید

تحریریه گروه خبری خورشید شاهرود

در گاه رسمی گروه خبری خورشید

تحریریه گروه خبری خورشید شاهرود

۶ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

معمای آقای سناتور"گفتگو با سعید ایمانی روزنامه نگار و موافق دکتر جلالی"

علی رضا اسلامی | چهارشنبه, ۱۴ مهر ۱۳۹۵، ۰۶:۰۰ ب.ظ

سعید ایمانی با آن قد بلند، عینک و پالتویی که نیمی از سال بر تن می کند از لحاظ تیپیکالی یک ژورنالیست کلیشه ایست. اما موردی که او را خاص می کند حملات وانتقادات دن کیشوت وارش در فضای رسانه ای استان و شهرستان است. ایمانی کاری به ظرفیت و بضاعت ضعیف فضای مطبوعات ندارد و در این سال ها با انتقادات تند و تیز و قلم پرکشش خود باعث ارتقای نقش مطبوعات در تصمیم گیری های استان شده است.

در یک ظهر دل چسب بهاری میهمان این همکار عزیز شدیم. همکاری که این بار تصمیم داشت نه از زاویه یک منتقد بلکه به عنوان حامی یک مسئول به دفاع از دکتر جلالی بپردازد.

ضمن عرض سلام و تشکر بابت وقتی که گذاشتید، اجازه بدهید خیلی بی پروا به سراغ این پرسش مهم برویم که به نظر شما چرا شیوه شرکت دکتر جلالی در این دوره ازانتخابات تا این حد عجیب و غریب بود؟

  • علی رضا اسلامی

چشمان متبسم و ریش بلند و خاکستری اش به همراه اندامی تنومند، اورا در بین سیاسیون شهر متمایز ساخته است. همه جا شغلش را چوپانی معرفی می کند، اما اگر اغراق نباشد باید گفت که او یکی از موثرترین و صاحب نظرترین فعالین سیاسی و انتخاباتی در شهرستان شاهرود است. کار خود را به عنوان مسئول دفتر دکتر جلالی روزی آغاز کرد که برج های دو قلو آمریکا فرو ریختند و دقیقا در شهریور چهار سال بعد از او جداشد.

رضا بیژن که این روزها به کشاورزی و دامداری مشغول است، یک چهره اصولگرای واقعی است.

در یک روز گرم میانه ماه رمضان، حاج رضا مجبور شد چهار طبقه ساختمان دفتر ما را بدون آسانسور بالا بیاید و با ما به گفتگو بنشیند.ما حصل این گفت و شنود را مطالعه بفرمایید.

ضمن عرض سلام و تشکر بابت حضورتان در دفتر ماهنامه، سوال نخست را این گونه مطرح می کنم که مردم کوچه و بازار گیر عمده کاظم جلالی را صرفا مواردی از قبیل موقعیت طلبی و یا به قول عوام اهل حزب باد بودن می دانند به نظرتان این امر باعث نشده است که باب نقد علمی و تخصصی عملکرد 16 ساله ایشان بسته شود؟

  • علی رضا اسلامی

شکار اصلاح طلبان، یا نا خدایی در انتظار باد

علی رضا اسلامی | يكشنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۰۱:۳۶ ب.ظ

از نوجوانی رئیس بود. از همان زمانی که انجمن اسلامی دبیرستان شهید میرغفوریان را اداره می کرد.

در جوانی و دوره دانشجویی از آن بچه حزب اللهی هایی بود که با موتور به پارک ها می رفتند و به امر معروف و نهی از منکر بقیه می پرداختند و نماز جماعت را در اماکن عمومی می خواندند.

منتقدان او را هاشمی نسب سیاسی نامیده اند؛ همان فوتبالیستی که در دهه گذشته با تغییر باشگاه از پرسپولیس به استقلال آمد و جنجال آفرین شد. همان ها می گویند پایش را روی شانه های مردم شاهرود گذاشت و بالا رفت و سپس ولی نعمتان واقعی خود را به فراموشی سپرد. می گویند از رشد شخصیت ها در شهر هراس داشت و با آدم های کوچک راحت تر کار می کرد. می گویند معیارش برای اعمال نفوذ جهت انتصاب و ابقا مدیران شهرستان هماهنگی و حرف شنویشان از خودش بوده و نه توانمندی و قابلیت هایشان. این ادعاها صحت دارد و یا تنها حاصل کینه ورزی های سیاسی حسودان و رقیبان است چیزی نیست که ما در این چندصفحه توان درک آن را پیدا کرده باشیم. در این 16 صفحه تنها با دیدگاه های مختلف در مورد او آشنا شدیم.

مسلما کاظم جلالی ایده آل نبود، سعی کرد باشد ولی دغدغه های مهمتری از حوزه انتخابیه اش مانع آن شد که _حسینی دوم شاهرودی ها_ شود.

جلالی نیم قرن دوم زندگی اش را با حال و هوای جدیدی آغاز کرده است. او اکنون دغدغه های یک نماینده بومی و منطقه ای را ندارد و می تواند با تمام وجود خود را وقف عشقش کند. عشقی به نام _جهان سیاست_

اکنون او با پنج ستاره بر روی سینه یک رجل سیاسی قوی محسوب می شود و بدون تردید سرمایه ای ارزشمند برای شهر خود و نظام خواهد بود.

شاید جلالی از آن هایی نباشد که پله های ترقی را شمرده شمرده طی کرده باشند ولی بدون شک بازی سیاست را بسیار خوب بلد است. در سنی که جوانان امروز هنوز تصمیمی برای آینده خود نگرفته اند او رابه جایی فرستادند که تصمیم گذار مردمش باشد. اکنون جلالی با زیرکی خاص خودش دریافته تنها شخصیت سیاسی که بدون فراز و نشیب توانسته سه دهه اخیر رادر سطح اول تصمیم گیری کشور پشت سر بگذارد، علی لاریجانی است و با نزدیکی به این مرجع تقلید سیاسی، حاشیه امنی برای خود ساخته است.

کاظم در سال 1346 در شاهکوه به دنیا آمد. درست است که اخیرا در وبسایت مرکز پژوهش های مجلس محل تولدش را گرگان زده است ولی شاهکوه همان قدر گرگان است که شاهرود هم هست. و اکنون در 50 سالگی او جایی ایستاده که به یک اندازه هم اصولگراست و هم اصلاح طلب. گویا تقدیر او را در نقطه صفر مرزی نوشته اند.


  • علی رضا اسلامی

رسوایی تقلب در اتاق اصناف شاهرود

علی رضا اسلامی | يكشنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۳ ق.ظ

روز بیست و هشتم دی ماه سال گذشته، اتفاقی در اتاق اصناف شاهرود به وقوع پیوست که مانند کوه یخ از اقیانوس پر حاشیه بزرگترین سازمان غیر دولتی شاهرود بیرون زد.

در آن روزها که فضای عمومی شهر به سمت برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی سوق پیدا می کرد، انتخابات کوچکی در اتاق اصناف شاهرود برگزار شد. رای گیری برای تعیین رئیس و هیات رئیسه صنف در و پنجره سازان. انتخاباتی که شاید آن قدر بی اهمیت به نظر بیاید که بسیاری از مخاطبان ما تا کنون چیزی در مورد آن نشنیده باشند.

اتاق اصناف شاهرود، متشکل از 38 اتحادیه تولیدی و توزیعی است که 5 نفر اعضای هیات رئیسه آن، بر اساس آیین نامه، توسط روسای اتحادیه ها انتخاب می شوند. برای اینکه به میزان اهمیت این سازمان غیر دولتی پی ببرید کافیست بدانید، بر اساس گفته یکی از اعضای اتاق اصناف، این تشکل در شاهرود 7000 عضو دارد.

  • علی رضا اسلامی

روسیاه پیروز

علی رضا اسلامی | يكشنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۹ ق.ظ

پیرمرد تا کمر درون سطل بزرگ زباله خم شده بود. تنها تکیه‌گاهش نوک پنجه‌ پاهایی بود که آن هم گاهی از زمین جدا می‌شد. گویا تقدیرش را این‌گونه نوشته بودند که همیشه یک لقمه نان حلال را به سختی درآورد. هنگامی که در سیاهی درون سطل، قوطی‌های خالی روغن و نوشابه و ظروف پلاستیکی را می‌دید لبخندی زیبا چروک‌های صورتش را چند برابر می‌کرد، طوری که انگار گنجی یافته است.

  • علی رضا اسلامی

روزی روزگاری شرکتی بود به نام زغال سنگ البرز شرقی

علی رضا اسلامی | يكشنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۷ ق.ظ
  • علی رضا اسلامی